Multi Ontwerp

VAN IDEE
EN CONCEPT

TOT REALISATIE

Geboortekaartjes

 

De geboorte van je kind is het mooiste moment van je leven en wat is er nu mooier dan dit te delen met familie, vrienden, collega’s en kennissen door middel van een geboortekaartje?

 

Bij Multi Fotografie ontwerpen en bedrukken we unieke geboortekaartjes. Vooraf bespreken we samen jouw wensen, waarin ruimte is voor eigen ideeën. 
Ben je zelf creatief? Ontwerp dan samen met ons je eigen geboortekaartje om gezamenlijk tot een uniek ontwerp te komen. Lief, stoer, hip of trendy; niks is ons te gek. Je kan ook kiezen uit onze ruime collectie geboortekaartjes! Geboortekaartjes kunnen we leveren in diverse formaten en papiersoorten. 
Zo leveren wij bijvoorbeeld op glanzend, mat, maar ook op glitterlook (Ice Silver metallic) papier.

 

De mogelijkheden tot het ontwerpen van het geboortekaartje zijn grenzeloos! Zo kunnen geboortekaartjes ook ontworpen worden in combinatie met een newbornshoot of bijvoorbeeld een zwangersschaphoot. De gewenste foto voor het kaartje word dan met spoed bewerkt en geplaatst op het gewenste ontwerp. Je kan ook kiezen voor een eigen afbeelding, zoals de babyschoentjes, een teddybeer of bijvoorbeeld een speeltje van de baby. Bij Multi Fotografie denken we graag met je mee. Zo ontwerp je altijd een persoonlijk, creatief en leuk geboortekaartje!


Heb je de geboortekaartjes sneller nodig dan verwacht? Geen probleem! Voor een nog snellere verwerking kunnen we het ontwerp vooraf al samenstellen. 
Afhankelijk van het papiersoort is de levertijd na akkoord gemiddeld 4 werkdagen.

Tegen een meerprijs is snellere verzending van het drukwerk mogelijk.
Het is mogelijk om de enveloppen vooraf te leveren, zodat deze alvast geschreven kunnen worden.


Neem contact op voor de vele mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgaaf.